V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby, v Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní své silné, sladké a citrónové aroma
Spolu s vanilkou nebo vanilkovým cukrem se výborně hodí na moučníky jako je tiramisu, mousse au chocolat a sladké pečivo
V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby, v Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní své silné, sladké a citrónové aroma
V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby, v Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní své silné, sladké a citrónové aroma
Spolu s vanilkou nebo vanilkovým cukrem se výborně hodí na moučníky jako je tiramisu, mousse auchocolat a sladké pečivo