prázdný

Nákupní košík je prázdný.

Pro dopravu zdarma nakupte ještě za 1 990 Kč.

Přejít do košíku

Sencor SMF 2020WH Napěňovač mléka

Kód produktu: QQ6-PC999205
688 Kč bez DPH
832,48 Kč s DPH
Pouze pro firmy
- +
ks
Skladem, doručení do 2 dnů
(Platba pouze kartou)
  • napěňovač
  • 3 plně automatické režimy provozu
  • 2 vyměnitelné nástavce
Více informací
Barva bílá
Šířka 17,00 cm
Příkon 450 W
Výška 20,50 cm
Značka Sencor
Typ pěnovač mléka
Materiál plast
Hloubka 13,00 cm
Počet v balení 1 ks
Objem nádrže 200 ml
  • napěňovač
  • 3 plně automatické režimy provozu
  • 2 vyměnitelné nástavce
  • třístupňový přepínač ON/OFF 
  • ochrana proti přehřátí


Vhodný pro přípravu Latté, Cappuccina, Frappé a jiných nápojů na bázi napěněného nebo horkého mléka

Tři plně automatické režimy provozu
- Napěnění mléka s ohřevem (max. kapacita 100 ml, cca 2 min)
- Napěnění mléka bez ohřevu (max. kapacita 100 ml, cca 1,5 min)
- Ohřev mléka bez napěnění (max. kapacita 200 ml, cca 3 min)
Termostatem řízená výsledná teplota 68° C garantující optimální teplotu a zabraňující přehřátí mléka
Nepřilnavá povrchová úprava
- Zabraňuje připálení mléka
- Usnadňuje čištění
Magnetický bezkontaktní princip uchycení nástavců na hřídeli v nádobě garantuje dlouhou životnost
Dva snadno vyměnitelné druhy nástavců
- Nástavec na napěnění
- Nástavec na míchání
Průhledné víčko pro lepší kontrolu procesu
Vnitřní vyznačení max. hladiny mléka (100/200 ml)
Třístupňový přepínač ON/OFF s kombinovanou světelnou indikací
- Červená (pohotovostní režim)
- Modrá (provozní režim)
Protiskluzová úprava rukojeti
Topné dno se zakrytou topnou spirálou
Tepelně izolovaný vnější plášť
Automatický přechod do pohotovostního režimu
Vhodný i pro sluchově postižené zákazníky (světelná indikace provozu)
Ochrana proti přehřátí
Středový 360° konektor Strix
Příkon: 450 W
Délka síťového kabelu: 50 cm
Rozměry (šířka x hloubka x výška): 170 x 130 x 205 mm
Hmotnost: 800 g
Napětí a kmitočet: 230 V, 50 Hz

Zjistěte více o tom, jaké má káva účinky a jak pomáhá proti únavě.

Přečtěte si článek Druhy přípravy kávy – tradiční i alternativní způsoby a jejich postupy.