prázdný

Nákupní košík je prázdný.

Pro dopravu zdarma nakupte ještě za 1 990 Kč.

Přejít do košíku
 

Catler Kávovar CM 4010

Kód produktu: QQ6-PC906354
Catler Kávovar CM 4010
Doprava zdarma
2 015 Kč bez DPH
2 438,15 Kč s DPH
Pouze pro firmy
- +
ks
Skladem, doručení do 2 dnů
(Platba pouze kartou)
  • kávovar na filtrovanou kávu
  • objem konvice: 1,8 l
  • nastavení intenzity kávy
Více informací
Značka Catler
Typ kávovar na mletou kávu
Počet v balení 1 ks
  • kávovar na filtrovanou kávu
  • objem konvice: 1,8 l
  • nastavení intenzity kávy
  • časovač
  • funkce udržení teploty

Kávovar na filtrovanou kávu má velký přehledný LED displej a vy si tak můžete pohodlně navolit čas servírování čerstvé kávy, její intenzitu i požadovaný počet šálků.

Překapávaná káva je návratem ke kávě s jemným aroma a lehkou nuancí chutí, kterou můžete pít celý den. Vůně čerstvé filtrované kávy, jež je založena na přirozeném procesu louhování rozpustných látek ve vodě, to je skutečný koncert chutí, kterému zaručeně propadnete. Na rozdíl od silného espressa je filtrovaná káva jemnější, protože extrakce látek neprobíhá pod tlakem, ale pouze vlivem horké vody o teplotě zhruba 93 °C. Celý proces trvá jen několik málo minut (3-4 minuty) a důležité je, že ve výsledném nápoji už nedochází k dalšímu louhování látek z kávových zrn.

Nemusíte čekat s prvním šálkem až na překapání celé konvičky. I během přípravy můžete totiž konvičku s kávou vyjmout a kávu podávat. A naopak, kávovar na vás počká díky funkci Keep Warm až 40 minut.

Můžete zkoušet bezpočet chutí. Nechte se inspirovat třeba syrskou tradicí překapávané kávy s kardamomem, která vás nikdy neomrzí. Při prvním doušku ucítíte hořkost a éterické oleje kávy, které pokraču  jí jemnými tóny typickými pro jednotlivé odrůdy kávových zrn, a ve finále pijete kávu, kterou již znáte a milujete ji.


Kapacita konvice 1.8 litru
LED displej
Nastavení intenzity kávy
Upozornění na čištění kávovaru
Časovač
Vyjímatelná nádoba na vodu
Nerez



Zjistěte více o tom, jaké má káva účinky a jak pomáhá proti únavě.

Přečtěte si článek Druhy přípravy kávy – tradiční i alternativní způsoby a jejich postupy.